Resultaten voor security officer ict

security officer ict
Ict Security Officer-vacatures maart 2019 Indeed.com.
Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen. Dit bedrijf heeft vacatures voor Ict Security Officer.
Vacatures Security Officer Werken bij MN.
Afgeronde WO opleiding, voorkeur Information Security Technology, Informatica, Bedrijfskunde of soortgelijk. Minimaal één van de bekende certificeringen: CISSP, CISM en CISA is een pré. Minimaal 10 jaar relevante werkervaring als Information Security Officer of Information Security consultant in een financiële of ICT omgeving.
Meijers Assurantiën IT Security Officer.
Je ziet erop toe dat er bij lopende contracten wordt voldaan aan de randvoorwaarden en contracteisen. En daarnaast zal je de contractsvervaldata signaleren en in samenwerking met Legal Compliance en de Manager ICT nieuwe contracten aangaan. Jij bent zelfstandig en proactief. Je bent communicatief sterk en uitstekend in staat om verschillende belangen en invalshoeken mee te wegen in een beslissing. Je bent ook secuur en je kunt goed overzicht bewaken. Bij Meijers, een onafhankelijke makelaar in assurantiën met meer dan 230 medewerkers, werk je aan je eigen toekomst, die van je collegas én die van onze klanten. Op basis van zekerheid en continuïteit streven we elke dag naar groei en ontwikkeling. Het begint bij jou. Ben jij de Security Officer die wij zoeken?
Ict security officer Vacatures Intermediair.nl.
Information Security Officer Concern ICT. Als Information Security Officer ICT bij UWV heb je een breed en afwisselend Als Information Security Officer ICT werk je nauw samen met het lijnmanagement Officer. 53 dagen geleden geplaatst 32 40 uur HBO Technisch Security Specialist Consultant.
Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Doorgaans worden opleidingen in de ICT en beveiliging geaccepteerd. De opleiding zal zo'n' 16 weken in beslag nemen en is part-time te volgen, waardoor het erg aantrekkelijk is voor personen die binnen hun organisatie door willen groeien naar een functie als Information Security Officer of voor personen die na hun HBO nog een korte specialisatie willen volgen.
Information security officer ICT vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Als Junior Information Security Officer volg je het traineeship Cyber Security Officer in Utrecht. Academy in Woerden tot Information Security Practitioner én Data Protection. 9 dagen geleden geplaatst 40 uur HBO NET Developer/Consultant gezocht voor security vraagstukken! iSense ICT Professionals.
Information Security Officer.
Een hbo of wo-opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Informatica of Informatiemanagement BiSL/ASL/ITIL.; Minimaal 5 jaar ervaring als information Security Officer in een complexe organisatie waarin informatievoorziening en toezicht van cruciaal belang is. Een CISSP, CISA of CISM certificaat. Je bent bekend met de principes van de administratieorganisatie. Je bent thuis in relevante wet en regelgeving bij voorkeur Zorgverzekeringswet en Algemene Verordening Gegevensbescherming. Je bent op de hoogte van de relevante marktstandaarden op het gebied van Informatiebeveiliging BS7799, ISO27001 en ICT beheer standaarden zoals CobIT.
Information Security Officer Vacatures Vacatures.nl.
Medior/Senior Information Security Officer dienstverband. Ormer ICT Rotterdam. Het creëren van Security Awareness klinkt voor jou als vanzelfsprekend en een uitdaging om dit bij de rest van de organisatie door te voeren. Denk hierbij aan. 4 dagen geleden. Chief Information Security Officer CISO.

Contacteer ons