Resultaten voor security officer ict

security officer ict
Vacatures Security officer ict it Vacat.
CGI Junior ICT Network Security Specialist. CGI: Junior ICT Network Security Specialist Utilities CGI: Junior ICT Network Security Specialist Utilities Over CGI CGI is een van s werelds grootste, internationale IT bedrijven. Onze mensen houden 6 dagen geleden Preview Opslaan. Information security officer Nederlandsche Bank.
KPN ICT Consulting NL hiring Security Officer ICT in Utrecht, Utrecht, Netherlands LinkedIn.
Jouw rol als Security Officer. Als Security Officer maak en bewaak je beleid voor informatiebeveiliging van klanten van KPN ICT Consulting. Je signaleert risicos voor de klant op het gebied van security en privacy en coördineert de implementatie van het nieuwe beleid hierop.
Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Doorgaans worden opleidingen in de ICT en beveiliging geaccepteerd. De opleiding zal zo'n' 16 weken in beslag nemen en is part-time te volgen, waardoor het erg aantrekkelijk is voor personen die binnen hun organisatie door willen groeien naar een functie als Information Security Officer of voor personen die na hun HBO nog een korte specialisatie willen volgen.
De twee petten van de security officer Computable.nl.
Wie gunt wat. ICT zonder grenzen. Wie werkt waar. Over de Computable Awards. Aanmelden Whitepaper nieuwsbrief. Feeds en RSS. Onthoud mijn logingegevens. Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie. De twee petten van de security officer. 22 maart 2013 1000: Jeroen van Dongen 1. Dit artikel delen.: Als security officer van een kleine tot middelgrote organisatie heb je vaak te maken met een zekere tweepettenproblematiek: je bent it-manager én security officer.
Opleiding tot Gecertificeerd Security Manager IT Management Group.
You are here: Home Training Opleiding tot Gecertificeerd Security Manager. Opleiding tot Gecertificeerd Security Manager. De functiegerichte opleiding tot Gecertificeerd Security Manager leidt op tot één van de meest gevraagde functies in de ICT! Inclusief CISM, Big Data Foundation, Agile Scrum Foundation en ISO27002 Foundation certificeringen.
This IT contracting project is no longer available. Similar jobs to choose from.
Voor onze opdrachtgever in Hardenberg zijn we op zoek naar een Team NET ontwikkelaars Startdatum: zsm Einddatum: 31-12-2020 met optie op verlenging Inzet: 40 uur per week OPDRACHT Onze relatie is een ICT kennisorganisatie, gericht op de ontwikkeling van software, systeembeheer, communicatie infrastructuren, monitoringsystemen, informatiebeveiliging en webontwikkeling. De software wordt voor bedrijven binnen de dierhouderij ontwikkeld, beheerd en gemonitord, en zo beschikken zij over de specifieke kennis die noodzakelijk is om de synergievo. Temp contract, interim job. Informatiebeveiliging heeft in toenemende mate de aandacht binnen de organisatie. Een deel van de organisatie is ISO 27001 gecertificeerd. De gehele organisatie moet voldoen aan de BIO. Hiervoor zoeken we ondersteuning van een Informatiebeveiligingsprofessional. De werkzaamheden bestaan uit op uitvoeringsniveau bezig zijn met het oppakken van meldingen/incidenten, het uitwerken van processen binnen het team Security Office.
Security Analist Waterbedrijf Vitens.
Dit betekent onder andere dat we een hoogwaardig Security Operations Centre hebben ingericht, met top experts op het gebied van ICT security onder leiding van de Chief Information Officer. Wij zijn nu op zoek naar een ervaren specialist in digital security als security analist.
Security Officer Ict vacatures augustus 2020 Indeed.nl.
vacatures voor Security Officer Ict. Sorteer op: relevantie datum. Pagina 1 van 168 vacatures. Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen. Indeed wordt mogelijk door deze werkgevers betaald om Indeed gratis te houden voor werkzoekenden. Indeed rangschikt vacatureadvertenties op basis van een combinatie van werkgeverbiedingen en relevantie, zoals je zoektermen en andere activiteiten op Indeed.

Contacteer ons