Op zoek naar salaris security officer?

salaris security officer
Vacature Chief Information Security Officer NVZ-Kennisnet.
Op 4 april 2018 geplaatst door. Chief Information Security Officer. 36 uur per week. Jouw functie binnen onze afdeling. Ben jij een ervaren informatiebeveiliger en wil je graag werken in een omgeving met zeer gemotiveerde en betrokken professionals en direct overleg met het bestuur en management? Als CISO bij het Antoni van Leeuwenhoek AVL coördineer je namens de Raad van Bestuur RvB de gehele informatiebeveiliging en de processen op dat gebied. Je draagt zorg voor het zo optimaal mogelijk waarborgen van de beveiliging van gegevens over patiënten medewerkers en onderzoek. Je maakt als CISO deel uit van het Bedrijfsbureau binnen ons cluster Servicediensten. Onze afdeling ondersteunt en adviseert het management van het cluster bij de uitvoering van hun taken.
Welke kwaliteiten moet een Data Protection Officer DPO bezitten? HR Praktijk.
Afgezien van de zware boetes voor niet-naleving worden organisaties verplicht om formele verantwoordelijkheid en hiërarchische bevelslijnen in te stellen. Veel multinationals hebben al een Chief Privacy Officer of Chief Data Privacy Officer. Wanneer de wetgeving ingaat, worden sommige van deze functies vervangen door de formele functie van Data Protection Officer DPO.
Salaris voor Security Officer Glassdoor.nl.
21 Salarissen Bijgewerkt op 22 feb 2019. Hoeveel verdient een Security officer? Salarissen voor Security officer kunnen verschillen per bedrijf. Schattingen voor Salaris zijn gebaseerd op salarissen die op Glassdoor zijn geplaatst door werknemers die werkzaam zijn als Security officer.
Salarissen voor Information Security Officer m/v in Nederland Indeed.nl.
Salarisschattingen zijn gebaseerd op 338 salarissen die anoniem naar Indeed zijn verstuurd door medewerkers in een soortgelijke functie en gebruikers van Indeed, én op eerdere en huidige vacatures die de afgelopen 36 maanden op Indeed zijn geplaatst. Salarissen voor Information Security Officer m/v per bedrijf in Nederland Bedrijfsnaam Gemiddelde salaris.
Luchtvaartbeveiliger CTSN Group.
High Risk Aviation Security Officer. Luchtvaartbeveiliger High Risk Flight Agent HRF Agent. Security Checkpoint Luchthaven Schiphol. Luchtvaartbeveiliger Security Checkpoint. Team Leader Security Checkpoint. Customer Team Leader Security Checkpoint. Een leuke, afwisselende buitenfunctie achter de schermen! Jij draagt namelijk de verantwoording voor de veiligheid van personeel en passagiers.
Hays publiceert vijf goed betaalde opkomende IT-banen Emerce.
Deze professionals beheersen ICT-risicos en analyseren en rapporteren kwetsbaarheden en bedreigingen. De Security Officer volgt de ontwikkelingen in nieuwe wet en regelgeving op de voet en draagt bij aan verbetervoorstellen voor het informatiebeveiligingsbeleid. Door de toename van cybercriminaliteit is er meer vraag naar Security Officers. Professionals die de organisatie tegen mogelijke schade kunnen beschermen zijn namelijk goud waard. Het aanbod in binnen en buitenland is echter schaars. Om deze reden nemen salarissen toe en mogen Security Officers rekenen op een salaris van 60.000 tot 70.000 euro per jaar.
Loonwijzer.nl Functie en salaris Beveiligingspersoneel Loonwijzer.nl.
Citeer deze pagina WageIndicator 2019 Loonwijzer.nl Functie en salaris. Powered by the WageIndicator Foundation Share and compare wages, understand Labour Laws and spot career opportunities. Loonwijzer.nl is connected to the WageIndicator Network. The EC is not responsible for the content of this site.
Vacatures Chief information Security officer Werken bij CBR Bekijk de diverse vacatures van het CBR.
Chief information Security officer. Chief information Security officer. Deze vacature is verlopen. Voor onze ICT afdeling in Rijswijk ZH zoeken wij een Chief information Security officer CISO. Als CISO bij het CBR zet je je in voor een mooi maatschappelijk doel en werk je zeer intensief samen met de business.

Contacteer ons