Resultaten voor maritieme cursussen

maritieme cursussen
Zeilschip Eendracht zeilvakantie of zeiltocht met de Eendracht. Van jongerenvakanties tot aan besloten vaartochten.
De ene keer is het even bijkomen, zoals voor kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis. De andere keer ervaren bijvoorbeeld jongeren van de CVD de kracht van de Eendracht. Met deze projecten biedt het zeilschip een opsteker aan wie dat even nodig heeft.
Zadkine Veiligheid en vakmanschap vakrichting Maritiem Zadkine mbo opleidingen Rotterdam, Capelle, Hoogvliet, Schiedam, Spijkenisse.
Maatwerk in cursussen. Stage of bpv. Startcollege en het bedrijfsleven. Zoeken in de site. type hier je zoekterm. Veva: Uitleg vakrichting Maritiem. bol niveau 2. Duur: 2 jaar. Veva Veva: Uitleg vakrichting Maritiem. Dit is de detailpagina van VeVa Maritiem, één van de vakrichtingen van de hoofdopleiding Veiligheid en Vakmanschap VeVa.
KNMI Weer Waarnemingen.
Het KNMI beheert in Nederland ruim 30 automatische weerstations die continu de windrichting en sterkte, de temperatuur, de relatieve vochtigheid, de neerslag, de globale straling van de zon, zicht en luchtdruk meten, evenals neerslagsoort en weertype. Actuele metingen van de stations worden op deze pagina gepresenteerd.
Maritieme opleidingen Nederland Maritiem Land.
Maritieme Techniek op HBO en Wetenschappelijk niveau. Wanneer je interesse hebt voor de maritieme wereld, maar niet zelf het roer in handen wilt nemen om het schip de haven uit te varen, dan is het natuurlijk ook mogelijk dat je in de maritieme techniek of scheepsbouwkunde terecht komt.
Promotiefilm maritieme opleidingen DVD film Over multimedia Blog Opzet internetbureau en reclamebureau.
Alle maritieme onderwijsinstellingen in Noord-West Nederland werken samen onder de naam Maritieme Academie. Aan de mond van de zeehaven van IJmuiden beschikt deze academie over de beste nautische faciliteiten. Binnen de Maritieme Academie kun je kiezen uit een breed scala aan voltijd en bedrijfsopleidingen, open cursussen en incompany-trainingen voor zee en binnenvaart.
Maritiem Officier Hogeschool van Amsterdam.
Post-hbo en cursussen. Wat kan ik doen? Hoe kies ik? Werken én studeren. Bedrijven en instellingen. Over de HvA. Tijdens de vierjarige opleiding Maritiem Officier aan de Hogere Zeevaartschool, onderdeel van de Hogeschool van Amsterdam, leer je om zelfstandig aan boord van zeeschepen te functioneren en om een schip in bedrijf te houden en te exploiteren. kies maritiem officier bij de hva en.: studeer naast het makkelijk bereikbare Amstelstation. studeer samen met studenten van andere technische hbo-opleidingen en deel faciliteiten. studeer in Amsterdam. Aanloophaven voor cruiseschepen en locatie van grote scheepswerven. kies voor een opleiding die nauw samenwerkt met.: rederijen zoals Holland America Line, Spliethoff, Wagenborg en Anthony Veder. andere opleidingen op het gebied van zeevaart, maritieme techniek en logistiek.
Agentschappen, erkende opleidingen trainingen.
Global Network Group biedt de student maritieme makelaar of expert pleziervaartuigen via een eigen online leer en examenomgeving een digitale basisopleiding aan die bestaat uit readers en die aansluit op de eind en toetstermen van de EMCI theorie examens kennistoetsen.
Opleidingen maritieme archeologie Archeologie in Nederland.
Iedereen die in dit onderwerp geïnteresseerd is van professional tot sportduiker kan deze cursus volgen. Na de Basiscursus Maritieme Archeologie bestaat de mogelijkheid om de Vervolgcursus Maritieme Archeologie te volgen waarin de cursist zelfstandig door kan gaan met een maritiem archeologisch onderzoek. Beide cursussen zijn internationaal erkend.

Contacteer ons