Resultaten voor maritieme cursussen

maritieme cursussen
Zeilschip Eendracht zeilvakantie of zeiltocht met de Eendracht. Van jongerenvakanties tot aan besloten vaartochten.
De ene keer is het even bijkomen, zoals voor kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis. De andere keer ervaren bijvoorbeeld jongeren van de CVD de kracht van de Eendracht. Met deze projecten biedt het zeilschip een opsteker aan wie dat even nodig heeft.
APEC organiseert maritieme cursussen in Brazilië.
Ontvang de nieuwsbrief. Blader: Home / Nieuws / APEC organiseert maritieme cursussen in Brazilië. APEC organiseert maritieme cursussen in Brazilië. Door Marc Balduyck op 13 september 2013. Deel op Facebook. Deel via LinkedIn. APEC, het vormingscentrum van de Vlaamse havens gaat opleidingsprogrammas aanbieden in een aantal Braziliaanse havens.
KNMI Weer Waarnemingen.
Het KNMI beheert in Nederland ruim 30 automatische weerstations die continu de windrichting en sterkte, de temperatuur, de relatieve vochtigheid, de neerslag, de globale straling van de zon, zicht en luchtdruk meten, evenals neerslagsoort en weertype. Actuele metingen van de stations worden op deze pagina gepresenteerd.
Maritieme opleidingen Nederland Maritiem Land.
Wanneer je interesse hebt voor de maritieme wereld, maar niet zelf het roer in handen wilt nemen om het schip de haven uit te varen, dan is het natuurlijk ook mogelijk dat je in de maritieme techniek of scheepsbouwkunde terecht komt.
Bouw en Techniek Maritiem ParticuliereOpleidingen.nl.
TEC / CAD College heeft in de afgelopen 25 jaar cursussen, boeken en educatieve software ontwikkeld die u op prettige wijze leren omgaan met AutoCAD, AutoCAD LT, Inventor, 3ds Max en Revit. TEC/CADCollege geeft meer dan 10 verschillende CAD Cursussen voor beginners en specialisten.
Dutch Offshore Academy.
Wilt u een opleiding tot stuurman, kapitein of hoofdwerktuigkundige kies dan nu voor een van onze Maritieme MBO opleidingen! Safety Behavior Safety behavior is een cursus om veiligheid en gedrag dichter bij elkaar te brengen. Levert uw bedrijf diensten in een sector waar veiligheid de hoogste prioriteit heeft kies dan voor deze training. Offshore wind Bent u op zoek naar een opleiding in de Offshore Wind? En wil je je orienteren op verschillende specialismen in de onshore offshore windindustrie. KIjk snel verder naar de mogelijkheden en meld u aan! Maintenance Operation Zowel upstream als downstream is grote vraag naar gekwalificeerd personeel in de on / offshore branche. Onze opleidingen zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op de behoefte van de klant. Management Offshore Bent u op zoek naar management opleidingen of cursussen in de offshore en heeft u of uw team behoefte om uw competenties of u skills uit te bereiden kijk dan naar de opleidingen van Pro Change Solutions.
Crewing Redwise.
Redwise is een werkgever met volop perspectief in je maritieme carrière. Als werknemer en werkgever bepalen wij samen hoeveel je wilt varen en bij wie. Wil je in de zomer of op andere speciale momenten thuis zijn, dan zullen wij daar rekening mee houden. Wij bieden contracten voor een reis en voor onbepaalde tijd. Waar je ook voor kiest, je bent zeker van een solide Nederlandse werkgever die met jou meedenkt over een gevarieerde carrière op zee met een grote mate van vrijheid. Om te kunnen groeien in je werk bieden we tevens de mogelijkheid voor het volgen van cursussen en opleidingen, om je vaarbevoegdheid in stand te houden of te op te waarderen, maar ook om nieuwe kennis op te doen, zoals bijvoorbeeld een DP-opleiding, scheepsmanagement of kraandrijver.
Opleidingen maritieme archeologie Archeologie in Nederland.
Iedereen die in dit onderwerp geïnteresseerd is van professional tot sportduiker kan deze cursus volgen. Na de Basiscursus Maritieme Archeologie bestaat de mogelijkheid om de Vervolgcursus Maritieme Archeologie te volgen waarin de cursist zelfstandig door kan gaan met een maritiem archeologisch onderzoek. Beide cursussen zijn internationaal erkend.

Contacteer ons