Meer resultaten voor maritieme cursussen

maritieme cursussen
Bouw en Techniek Maritiem ParticuliereOpleidingen.nl.
TEC / CAD College heeft in de afgelopen 25 jaar cursussen, boeken en educatieve software ontwikkeld die u op prettige wijze leren omgaan met AutoCAD, AutoCAD LT, Inventor, 3ds Max en Revit. TEC/CADCollege geeft meer dan 10 verschillende CAD Cursussen voor beginners en specialisten.
Opleidingen maritieme archeologie Archeologie in Nederland.
Iedereen die in dit onderwerp geïnteresseerd is van professional tot sportduiker kan deze cursus volgen. Na de Basiscursus Maritieme Archeologie bestaat de mogelijkheid om de Vervolgcursus Maritieme Archeologie te volgen waarin de cursist zelfstandig door kan gaan met een maritiem archeologisch onderzoek. Beide cursussen zijn internationaal erkend.
VDAB Maritieme opleidingen.
Opleidingen voor werkzoekenden. Opleidingen voor werkzoekenden. Heb je een vraag? Mail of bel 32 050 59 03 10. Het VDAB Maritiem Opleidingscentrum is erkend door.: Het VDAB Maritiem Opleidingscentrum werkt samen met.: Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid Disclaimer.
Aanvragen van een erkenning Trainingsinstituten zeevaart Inspectie Leefomgeving en Transport ILT.
Gebruik het formulier Aanvraag erkenning maritieme opleiding om een aanvraag in te dienen kruis aan: Erkenning cursus. Wanneer uw aanvraag compleet en correct is ingevuld wordt binnen zes weken contact opgenomen over de ingediende stukken en de te houden audit.
Nautical Technical Training Academy NTTA.
11 jan 2019. Wisseling van de wacht maritiem trainingscentrum Groningen. De Ruyter Training Consultancy B.V. DRTC gevestigd te Vlissingen heeft de cursusactiviteiten, het trainingsponton Sepia en de inboedel van NTTA overgenomen. Dit naar aanleiding van de aanvraag tot surseance van betaling medio september 2018 door NTTA B.V.
APEC organiseert maritieme cursussen in Brazilië.
Ontvang de nieuwsbrief. Blader: Home / Nieuws / APEC organiseert maritieme cursussen in Brazilië. APEC organiseert maritieme cursussen in Brazilië. Door Marc Balduyck op 13 september 2013. Deel op Facebook. Deel via LinkedIn. APEC, het vormingscentrum van de Vlaamse havens gaat opleidingsprogrammas aanbieden in een aantal Braziliaanse havens.

Educatieve uitgeverijen Geomares en STC Publishing onderdeel van STC Group maken bekend dat vanaf 1 oktober 2018 alle publicatierechten op het gebied van maritieme navigatie overgaan naar STC Publishing. Dit geldt zowel voor de rechten op boeken als op software.
HBO Maritieme Techniek en Luchtvaart.
Ben je geïnteresseerd in de studie Luchtvaarttechnologie dan zijn er twee afstudeervarianten mogelijk: Design and Development en Lightweight Structure. Opleiding Maritieme Techniek/ Scheepsbouwkunde. Vind je maritieme techniek interessanter dan de luchtvaart, dan zou je voor de minoren Jachtenbouw of Offshore kunnen kiezen.

Contacteer ons