Resultaten voor bhv geldigheidsduur

bhv geldigheidsduur
Meest gestelde vragen over bedrijfshulpverlening.
Dit kan bijvoorbeeld door het tonen van een bevestiging van de brandweer dat er een brandoefening is geweest, een verslag waarin staat dat u bhv heeft behandeld tijdens een werkoverleg, een certificaat van een cursus etc. U kúnt de bhv'ers' ook een herhalingscursus bij een opleidingsinstituut laten volgen, maar dit is dus slechts 1 van de manieren om aan de wet te voldoen.
Geldigheid BHV diploma CenterView.
Geldigheid BHV diploma. Geldigheid BHV diploma. Zorg dat uw BHV-kennis up-to-date blijft! Bedrijfshulpverlening is geregeld in de Arbowet en zo ook de examens voor de BHV-opleidingen. Een BHV-diploma is levenslang geldig onder voorwaarde dat uw kennis elke twee jaar wordt getoetst met een officieel examen. Een nauwkeurige registratie van de geldigheidsduur van de diplomas is dan ook van belang.
Vragen over de BHV opleiding cursus bedrijfshulpverlening.
De BHV Herhalingscursus is van toepassingen voor cursisten die met goed gevolg de BHV Basis cursus hebben afgerond en van wie het certificaat niet ouder dan 1 jaar en 3 maanden is. Ik heb een hartkwaal, mag ik een BHV training volgen?
Veelgestelde vragen over bhv ehbo.
De BHV diploma's' en certificaten van het NIBHV hebben een geldigheidsduur van 1 jaar, deze periode mag u met maximaal 3 maanden overschrijden. Bedrijven die in-company trainen bepalen zelf, in overleg met Bhv-Specialist.nl, de herhaalfrequentie. De BHV mixgroepen worden altijd NIBHV gecertificeerd.

Contacteer ons