Resultaten voor Marcom-A

Marcom-A
Basiscertificaat marifonie halen? cursus examen in 1 dag.
Marcom A is het Algemeen certificaat Maritieme Radiocommunicatie en de opleiding ervoor kun je volgen bij de zeevaartschool. Als je de intentie hebt om als stuurman op een grote zeeboot te gaan varen, dan is de cursus Marcom A voor jou zeer geschikt.
Zeilersforum.nl: marcom A op een goedkope manier? 1/2.
Voor een basiscertificaat hoef je geen praktijkexamen te doen, voor een Marco-B en Marcom-A wel degelijk. @benrutte: Volgens mij kan je Marcom-A niet via zelfstudie doen maar enkel via een erkende instelling. Het examen bestaat in ieder geval uit een theorie en praktijkdeel.
online Examentraining Marcom-A Online Promanent.com.
Een groot aantal examen vragen behandelen de voorschriften, het noodverkeer, de procedures en de techniek voor het Algemeen bedieningscertificaat maritieme communicatie Marcom-A. De opdrachten en oefenexamens in de online Examentraining Marcom-A bieden een zeer gedegen voorbereiding op het officiele examen voor Marcom-A.
Motorboot Skippertraining Bootsurlaub und viel mehr.
Besuchen Sie die Bootsschule Big Easy, bevor Sie ein Boot ausleihen oder kaufen! Auch denjenigen, die gerne einmal Wassersport ausprobieren möchten, über einen exotischen Bootsurlaub nachdenken, ein originelles Geschenk suchen oder einfach einmal ein Boot fahren wollen, hat Big Easy viel zu bieten.
Solé Diesel voor al uw service-onderdelen en watersport benodigdheden.
Welkom op de site van Solediesel.be. verkoop onderdelen en accessoires. Deze website is volop in ontwikkeling. Kunt u nog niet vinden wat u nodig hebt bel of mail. Alle op deze site vermelde prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.
Hulp bij eerste aanvraag.
Deze functies kunt u aanvragen. Basis veiligheidstraining basic safety. Medische eerste hulp aan boord medical first aid. Marcom-A GMDSS General Radio Operator. 174 Officer in charge of a navigational watch sailing ships 500 GT. 351 Marcom-A GMDSS General Radio Operator.
Marcom A Onderwijsgroep Noordwest-Holland.
Als u het examen met voldoende resultaat aflegt, ontvangt u het Marcom A-certificaat. Kies uw startdatum. Deze pagina kan alleen goed worden afgebeeld als Javascript is ingeschakeld. Schakel Javascript in en herlaad de pagina. Raadpleeg eventueel je systeem of applicatiebeheerder.
MARCOM A EurosWiki.
Dit is het bedieningscertificaat dat je nodig hebt voor het gebruik van een INMARSAT A of INMARSAT B terminal, en voor het gebruik van MF of HF radiotelefonie. Voor de apparatuur aan boord van de Euros boten, is MARCOM A niet nodig.

Contacteer ons