Zoeken naar Marcom-A

Marcom-A
Marcom-A cursus Enkhuizer Zeevaartschool.
In het vak Engels wordt geen les gegeven, De Standard Marine Comunication Phrases is te bestellen bij de Nautische boekhandel. Studenten die slagen voor het vak Engels aan onze reguliere zeevaartopleiding hebben vrijstelling voor het Engels examen van de Marcom-A.
Marifoon aan boord? lees hier de tips en tricks Nautic Gear.
Het SRC certificaat is speciaal voor de watersport, is eenvoudiger dan het behalen van een Marcom B certificaat. Tot slot hebben we nog het Marcom-A certificaat. Hiermee mag je overal te wereld communiceren. Handig als je bijvoorbeeld een wereldreis wilt gaan maken.
Marcom A NTTA.
Het examen bestaat uit de theorie onderdelen: voorschriften / procedures / techniek, aardrijkskunde topografie, Engels en praktijk operationele vaardigheden. Na behalen theorie examen volgt, in overleg met NTTA, 1 dag praktisch werken op de GMDSS simulator 1/2 dag praktijk examen.
Marcom A ROC Nova College.
Om te voorkomen dat dat visserslatijn voor u blijft, leert u via deze cursus de juiste toon zetten. Als u de landelijke examens met goed gevolg afsluit, ontvangt u het certificaat Marcom A van het Ministerie van Economische Zaken, Agentschap Telecom te Groningen.
Vind een job VDAB.
Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriƫntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Arbeidsbeperking Vrijstelling beschikbaarheid Inschrijvingsgeld CVO/CBE Inschrijvingsgeld kunstonderwijs Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende. Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB.
ROC.nl Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl ROC.nl.
Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Test jouw talent! Het aanroepen van de pagina op deze wijze is niet mogelijk. Medewerker Personeelszaken MPZ. HR en Organisatie. Uw aanbod online? Uw opleidingen / cursussen plaatsen?
Leidraad voor marifonie Standaard Boekhandel.
Marcom-B certificaat: dit certificaat hebt u nodig als u een zeevaartmarifoon aan boord hebt met alle kanalen op hoog zendvermogen en als u moderne noodapparatuur aan boord hebt, zoals Epirb, SART en DSC. Marcom-A certificaat: houders van dit certificaat mogen alle radio-installaties aan boord bedienen marifoon, middengolf, korte golf, satelliet.
Zeevaart: MARCOM A.
Hiermee is Marcom-A een belangrijke leidraad voor degene die in het bezit moeten zijn van het certificaat Marcom-A, zowel voor de zeevaart, waterbouw en zeevisvaart alsmede de recreatievaart. De inhoud van het boek sluit volledig aan bij de eisen zoals die gesteld worden door het Agentschap Telecom voor Algemeen Certificaat Maritieme Radiocommunicatie.

Contacteer ons