Resultaten voor stavelij werkbank

stavelij werkbank
Vind stavelij in Werkbanken op Marktplaats.nl.
Brede werkbank / stavelij met: geïntegreerd ladenblok 8 of 10 laden 2 brede werkladen 1 tekenplank en 1 vijlpen 1 zaagplankje het werkblad is afgewerkt met. Mooi Nieuwe Stavelij kan verzonden worden. Een nieuwe stavelij met een bladbreedte van 120cm.
De Stavelij www.de-stavelij.nl.
Prijs vanaf 33500, De Dubbele Stavelij is de extra brede werktafel met twee werkplekken van een edelsmid, goudsmi. Stavelij met ladenkast. Prijs v/a 38500, De Stavelij met ladenkast is een variatie op de gewone stavelij, de werktafel van een edelsmid, go. Prijs 14000, Deze werkbank is speciaal ontworpen voor de Horlogemaker en/of Uurwerkmaker.
Werktafel / stavelij voor goudsmid met ladenblok 120cm breed Te koop Tweedehands.nl.
1 van 7. Werkbanken Bankschroeven Conditie.: De werkbank van een edelsmid / goudsmid / zilversmid heet een stavelij. Deze werktafel is ook geschikt voor uurwerkhersteller of horlogemaker. Extra brede stavelij 120cm met geïntegreerd ladenblok 8 of 10 laden., 2 brede werkladen.
Werktafel stavelij voor goudsmid / zilversmid 80cm breed Te koop Tweedehands.nl.
Werktafel stavelij voor goudsmid / zilversmid 80cm breed. 2049 x bekeken sinds 5 april 2018. 1 van 7. Werkbanken Bankschroeven Conditie.: De werkbank van een edelsmid / goudsmid / zilversmid heet een stavelij. Deze werktafel is ook geschikt voor uurwerkmaker of horlogemaker.
Stavelij Werkbank voor goudsmid zilversmid 80 x 59 x 90cm Te koop Tweedehands.nl.
Stavelij Werkbank voor goudsmid zilversmid 80 x 59 x 90cm. 5140 x bekeken sinds 12 januari 2018. 1 van 7. Werkbanken Bankschroeven Conditie.: De werktafel van een edelsmid / goudsmid / zilversmid heet een stavelij. Ook geschikt voor uurwerkmaker, horlogemaker.
Dubbele Stavelij werkbank goudsmid Werkbanken Marktplaats.nl.
Help en info. Dubbele Stavelij werkbank goudsmid. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Terug Doe-het-zelf en Verbouw. Goudsmid werkbank toonbank winkelmodulewerkbank. 80000, Joure, FR. Werkbank voor goudsmid / edelsmid.
De Stavelij Startpagina Facebook.
Dick, het is een prachtige dubbele werkbank geworden. Perfect op maat en mooi stabiel. Ook het meedenken om allles tot een mooi geheel te maken waardeer ik zeer. De losse ladekast is zo stabiel, dat i k zelfs mijn polijstmac hine er op neer durf te zetten. Ben er erg bllij mee! 23 april 2018. Schitteren de stavelij en een dubbele walstafel.
Dubbele werkbank/ stavelij goudsmid / zilversmid 145cm br Te koop Tweedehands.nl.
De werkbank van een edelsmid / goudsmid / zilversmid heet een stavelij. Deze werktafel is ook geschikt voor uurwerkhersteller of horlogemaker. Deze werkbank / stavelij heeft 2 werkplekken. De breedte is 145cm x 59cm diep x 90cm hoog. Met zijschotjes aan beide kanten op het werkblad.

Contacteer ons