Resultaten voor security awareness certificaat

security awareness certificaat
Security Awareness STCW ROC Nova College.
Als u de training met goed gevolg afsluit ontvangt u het internationaal erkende certificaat Security Awareness. Het Nova College Maritieme Academie is STCW-erkend onder instituutscode NL-25PX en is bevoegd om de cursus ter plaatse bij te schrijven in het monsterboekje en het personal safety logbook.
Security Awareness E-learning De Gezonde Digitale Organisatie.
security Awareness certificaat bij een positief resultaat. Opzet Security Awareness E-learning. Onze methode, die online beschikbaar wordt gesteld, is opgebouwd uit verschillende modules die verdeeld over diverse leerblokken. Geen theoretische lessen, maar animaties, videos, praktijkvoorbeelden en praktische tips over alledaagse online gebeurtenissen en situaties.
Security awareness Workrate.
Security awareness is een heel erg belangrijk onderdeel in al onze trainingen. Speciaal voor de medewerkers die niet met luchtvracht, vluchtbenodigdheden en luchthavenbenodigdheden werken, maar er wel onbegeleid toegang toe hebben, is de security awareness training. Een beveiligingsbewustmakingsopleiding conform artikel 11.2.7 van de EU verordening 2015/1998. In deze twee uur durende training worden mensen bewust gemaakt van de risicos en hun taak om bij te dragen aan de luchtvaartveiligheid. Het certificaat voor deze training is 5 jaar geldig en men dient binnen deze periode een klassikale herhalingstraining te volgen.
Security Awareness training E-learning methode van Sincerus.
De belangrijkste onderwerpen van de modules van de Security Awareness training zijn: wachtwoorden, internet cloud, e-mail fraude, pc werkplek, social engineering, veilig mobiel, privacy en de AVG. De modules sluiten we af met een online kennistest. Bij een positief resultaat ontvangt de betreffende medewerker een Security Awareness certificaat.
STCW Security Awareness NaviClass.
STCW Security Awareness. STCW Security Awareness: STCW A-6/6-1. Deze veiligheidstraining is een ook onderdeel van de STCW Basic safety training BST. Deze module kan ook heel goed afzonderlijk gevolgd worden. Alle zeelieden, van matroos tot kapitein die professioneel op zee willen varen moeten de opleiding STCW Security Awareness gevolgd hebben.
STCW Security Awareness FMTC Safety.
Homepage Cursusaanbod Maritieme trainingen STCW STCW Security Awareness. STCW Security Awareness. Boeken Laatst geboekt 14 minuten geleden. De STCW Security Awareness training is bedoeld voor alle zeevarenden die niet belast zijn met beveiligingstaken volgens het scheepsbeveiligingsplan. Deze personen moeten beschikken over het certificaat Security Awareness Bewustwording Scheepsbeveiliging.
Port Security Haven van Rotterdam.
Het Havenbedrijf Antwerpen heeft in opdracht van de Europese Commissie het European Handbook of Maritime Security Exercises and Drills ontwikkeld. Het Handbook Port security awareness van het Antwerpse Havenbedrijf kan gebruikt worden voor de verplichte periodieke opfriscursussen voor niet-beveiligingspersoneel dat op de terminal werkzaam is.
Security Awareness Luchtvracht Blom verkeersschool, rijopleidingen en rijbewijzen.
veiligheid, terrorisme en bedreiging. Certificaat Security Awareness Luchtvracht 1 jaar geldig. Wij zorgen voor een pasje en de registratie in een door de KMAR goedgekeurde database. Meer informatie over deze opleiding? Neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Bel: 076-501 55 35.

Contacteer ons