Resultaten voor security awareness certificaat

security awareness certificaat
Commerciƫle yachting op zee STCW FOD Mobiliteit.
Voorschrift VII/11 kapiteins: verplichte opleiding van het niveau STCW A-II/2 kapiteins op schepen van meer dan 500 GT, met zelfde uitzondering betreffende behandelen van de lading. Vanzelfsprekend ook in het bezit van een GMDSS-certificaat, en bijkomend certificaat van opleiding V/3 veiligheid van passagiers.
Awareness cyber security avansplus.
Hiervoor ontvangt u voor aanvang van de cursus een factuur. Na het succesvol doorlopen van de cursus Awareness cyber security ontvangt u het certificaat Awareness cyber security van Avans. Na actieve deelname aan de Awareness cyber security cursus weet u wat het begrip cyber security inhoudt, welke risicos betrokken partijen lopen en welke dreigingen er bestaan.
Security Awareness Luchtvracht Blom verkeersschool, rijopleidingen en rijbewijzen.
wat betekent Security Awareness? veiligheid, terrorisme en bedreiging. Certificaat Security Awareness Luchtvracht 1 jaar geldig. Wij zorgen voor een pasje en de registratie in een door de KMAR goedgekeurde database. Meer informatie over deze opleiding? Neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs.
Security Awareness 2 Vakopleiding voor directiechauffeurs.
Na afloop ontvangt u het BRUSECO certificaat Security Awareness II. Indien u de Vakopleiding VIP Guard D2 wilt volgen dient u binnen 12 maanden na afloop van deze training deel te nemen aan het de praktijktraining Security Awareness III. Wat kost het?
IEC 62443: Cyber security for Industrial Automation and Control Systems.
Als u slaagt, ontvangt u van NEN een certificaat waarmee u aantoont dat u voldoende kennis heeft van cybersecurity in een IACS-omgeving om een beleid te kunnen opzetten en implementeren in overeenstemming met IEC 62443 en Europese regelgeving NIS. Om je voor dit examen te kunnen inschrijven, moet je dus eerst de training IEC 62443: Cyber security for Industrial Automation Control Systems IACS volledig hebben gevolgd.
Security awareness Workrate.
Security awareness is een heel erg belangrijk onderdeel in al onze trainingen. Speciaal voor de medewerkers die niet met luchtvracht, vluchtbenodigdheden en luchthavenbenodigdheden werken, maar er wel onbegeleid toegang toe hebben, is de security awareness training. Een beveiligingsbewustmakingsopleiding conform artikel 11.2.7 van de EU verordening 2015/1998. In deze twee uur durende training worden mensen bewust gemaakt van de risicos en hun taak om bij te dragen aan de luchtvaartveiligheid. Het certificaat voor deze training is 5 jaar geldig en men dient binnen deze periode een klassikale herhalingstraining te volgen.
Security Awareness Training SecureLink.
De oorzaken hiervan zijn tweeledig: er zijn technische oorzaken, die bestreden kunnen worden door bijvoorbeeld firewalls, virusscanners, vulnerability assessments en penetratietesten, en menselijke oorzaken. Het doel van de training is medewerkers een introductie te geven tot informatiebeveiliging en bewustwording te creƫren. SecureLabs behandelt tijdens deze training de basisbegrippen van Informatiebeveiliging en Security Awareness.
TAPA KTL Nederland.
KTL Nederland kan uw bedrijf assisteren bij het verkrijgen van een TAPA FSR Facility Security Requirements of een TAPA TSR Trucking Security Requirements certificaat. Ook kunnen wij u helpen bij het opzetten en uitvoeren van een onderhoudsprogramma voor het behoud van deze certificeringen. Verder kunnen we uw personeel een Security Awareness training aanbieden die voldoet aan de vereisten van de TAPA FSR en/of TAPA TSR norm.

Contacteer ons