Zoeken naar security audit

security audit
Security audit Eagle Executive Protection.
U heeft al veiligheidsmaatregelen genomen, maar toch wilt u zeker weten dat er geen losse eindjes zijn. Tijd voor een second opinion. Wij voeren graag een onafhankelijke security audit uit om te testen hoe waterdicht uw beveiliging is en geven concreet advies over de verbeterpunten.
Security audit CYBERHEROES.
Full security audit. Deze audit omvat alles wat betreft de veiligheid van uw netwerk. De ideale keuze om ervoor te zorgen dat zowel uw medewerkers als uw netwerk volledig up to date zijn! Deze audit is uitsluitend voor kleine ondernemingen. Hierbij gaan we enkel de veiligheid van uw netwerk na. Web penetration test. Maakt u zich enkel zorgen over aanvallen van buitenaf via websites die toegang geven tot uw netwerk? Dan is een web penetration test de geschikte keuze. Verder kunnen we ook steeds een audit op maat maken, volgens de noden van uw bedrijf.
IT-audit Wikipedia.
Naast de RE en CISA zijn de hiernavolgende certificeringen ook veelvoorkomend binnen IT auditing.: CIA, Certified Internal Auditor, IIA, veelal werkzaam als internal auditor in combinatie met IT audit werkzaamheden. CISM, Certified Information Security Manager, ISACA, gericht op het proces van informatiebeveiliging.
IT in kaart: Accel IT-audits Accel.
Al naargelang uw doelstellingen zal gekozen worden voor een financiƫle IT-audit, een standaard audit, een uitgebreide audit of een specifieke security audit. Pas als er een duidelijk beeld is van waar u vandaag staat en waar u naartoe wil, start Accel met het optimaliseren van uw infrastructuur en de algemene IT-werking. Weet u eigenlijk hoeveel u ieder jaar uitgeeft aan uw IT?
Information security bij Heineken.
Ralf Grootendorst is werkzaam bij Heineken Global Audit. Hij houdt zich voornamelijk bezig met Proces, Project en Information Security audits binnen Heineken. Marco Rozenberg is Global Audit Director binnen Heineken en is verantwoordelijk voor de Operational audit teams in Europa en het Global IT audit team.
Security Audit Appsys Ict Group.
Naast het rapport voorzien we tevens een verzorgde presentatie. Een penetration test leidt tot meer uptime en garandeert dat vertrouwelijke informatie uw bedrijf niet verlaat! Wij bieden o.a. de volgende audits aan.: Web Application Penetration Testing. Mobile Application Penetration Testing. Full Security Audit.
Een Een Een diepgaand diepgaand diepgaand security-onderzoek security-onderzoek security-onderzoek voor voor voor webapplicaties webapplicaties webapplicaties door door door True True True managed managed managed hosting. hosting. hosting.
Met de True Security Audit onderzoeken we op intensieve wijze jouw website, webapplicatie of webshop op kwetsbaarheden en lekken. We brengen de kwetsbaarheden en lekken duidelijk in kaart, zodat je weet waar de verbeterpunten liggen. Bekijk hier de Security Audit sheet.
ICT Security TFE.
Zijn er recent bepaalde zaken gebeurd die u doen twijfelen of alles onder controle is op vlak van IT Security in uw bedrijf, of wenst u een onafhankelijk klankbord om hierover te reflecteren, dan is de TFE Security Audit zeker iets voor u.

Contacteer ons