Zoeken naar security audit

security audit
Security Audit-vacatures april 2018 Indeed.nl.
Chief Information Security Manager CISO. GVB 14 reviews Amsterdam. Je organiseert periodieke continuïteitsoefeningen en interne audits over informatieveiligheid; Je initieert, ondersteunt en adviseert bedrijfsonderdelen/. Gesponsord vacature opslaan. Cuccibu helpt organisaties met vraagstukken op het vlak van informatiebeveiliging, privacy, cyber security en IT audit /compliance.
Security audit Eagle Executive Protection.
U heeft al veiligheidsmaatregelen genomen, maar toch wilt u zeker weten dat er geen losse eindjes zijn. Tijd voor een second opinion. Wij voeren graag een onafhankelijke security audit uit om te testen hoe waterdicht uw beveiliging is en geven concreet advies over de verbeterpunten.
Security audit CYBERHEROES.
Full security audit. Deze audit omvat alles wat betreft de veiligheid van uw netwerk. De ideale keuze om ervoor te zorgen dat zowel uw medewerkers als uw netwerk volledig up to date zijn! Deze audit is uitsluitend voor kleine ondernemingen. Hierbij gaan we enkel de veiligheid van uw netwerk na. Web penetration test. Maakt u zich enkel zorgen over aanvallen van buitenaf via websites die toegang geven tot uw netwerk? Dan is een web penetration test de geschikte keuze. Verder kunnen we ook steeds een audit op maat maken, volgens de noden van uw bedrijf.
IT-audit Wikipedia.
Naast de RE en CISA zijn de hiernavolgende certificeringen ook veelvoorkomend binnen IT auditing.: CIA, Certified Internal Auditor, IIA, veelal werkzaam als internal auditor in combinatie met IT audit werkzaamheden. CISM, Certified Information Security Manager, ISACA, gericht op het proces van informatiebeveiliging.
GDPR Quikstart: GDPR Security Audit voor jouw voorziening Sirvo.be.
Na dit gesprek beslis je of je wenst in te tekenen. Twijfel je na het verkennende gesprek, dan kan er een vereenvoudigde security audit uitgevoerd worden, die je al een eerste indicatie geeft of je veiligheidsrisicos loopt. Hiervoor wordt een beperkte vergoeding gevraagd.
Information security bij Heineken.
Ralf Grootendorst is werkzaam bij Heineken Global Audit. Hij houdt zich voornamelijk bezig met Proces, Project en Information Security audits binnen Heineken. Marco Rozenberg is Global Audit Director binnen Heineken en is verantwoordelijk voor de Operational audit teams in Europa en het Global IT audit team.
Security Audit Appsys Ict Group.
Next Generation Firewall. Microsoft Office 365. Home / ICT Beveiliging / Security Audit. AppSys ICT Group voert IT security audits uit voor zowel kleine als grote ondernemingen. Bij onze audits staat objectiviteit centraal. Ook adviseren en assisteren wij u graag bij de uitbouw van een beveiligd netwerk. Via penetration testing onderzoeken wij uw netwerk op allerlei beveiligingslekken. Niet enkel uw vertrouwde applicaties worden getest, ook het onderliggende systeem en zelfs de fysieke omgeving nemen we onder de loep. Na de test krijgt u van ons een gedetailleerd rapport met de gevonden kwetsbaarheden en de aangewezen oplossing. Dit rapport omvat een uitgebreid technisch gedeelte alsook een niet-technische samenvatting. Naast het rapport voorzien we tevens een verzorgde presentatie. Een penetration test leidt tot meer uptime en garandeert dat vertrouwelijke informatie uw bedrijf niet verlaat! Wij bieden o.a. de volgende audits aan.: Web Application Penetration Testing. Mobile Application Penetration Testing. Full Security Audit. Source Code Analysis. Bij deze willen wij benadrukken dat wij niet zo maar geautomatiseerde tools gebruiken om dan achteraf een nietszeggend rapport af te leveren. Onze audits gebeuren manueel of semi-automatisch, dit met de meeste precisie!
Uitvoeren security audit ConanDoyle.
De scope van de security audit kan naar uw wens worden ingedeeld. Wij kunnen bekijken in hoeverre maatregelen in de gehele organisatie voldoen en de audit kan daarnaast ook worden uitgevoerd over vooraf gespecificeerde maatregelen. Het eindresultaat van de security audit is altijd een rapportage van de bevindingen van onze professionals.

Contacteer ons