Zoeken naar security officer salaris

security officer salaris
Salarissen voor Information Security Officer m/v in Nederland Indeed.nl.
Hoeveel verdient een Information Security Officer m/v in Nederland? Het gemiddelde salaris voor een Information Security Officer m/v in Nederland is ongeveer 4.776. Salaris-informatie komt van 508 gegevens rechtstreeks verzameld van medewerkers, gebruikers en vacatures op Indeed gedurende de laatste 36 maanden.
Salaris voor Security Officer Glassdoor.nl. Glassdoor Logo.
17 Salarissen Bijgewerkt op Feb 21, 2018. Hoeveel verdient een Security officer? Salarissen voor Security officer kunnen verschillen per bedrijf. Schattingen voor Salaris zijn gebaseerd op salarissen die op Glassdoor zijn geplaatst door werknemers die werkzaam zijn als Security officer.
De 10 vetste banen in IT-beveiliging AG Connect.
Doorgaans heeft deze directeur een academische graad in computer science en heeft hij deze aangevuld met veel certificaten op het gebied van de laatste beveiligingsmethodieken en industriespecifieke regels. Chief security officer verdient gemiddeld 225.000 dollar. De Chief security officer maakt de organisatie klaar voor het verweer tegen actuele en te verwachten dreigingen.
Security officer salaris vacatures NationaleVacaturebank.nl.
WR.nl Werving en Selectie. waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris Je moet in staat zijn om information Security duidelijk te vertalen Je hebt inhoudelijke kennis van en praktische ervaring met Information security IT Security OfficerIT Security Officer Maasvlakte Rotterdam CISSP 3.800 5.500Voor de vacature als IT Security Officer Maasvlakte Officer ben jij verantwoordelijk voor het Information Security Strategie.
Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Het precieze bedrag is afhankelijk van de leeftijd, werkervaring en kwaliteit van de medewerker. Secundair: Naast het salaris kan de Information Security Officer rekenen op acht procent vakantieloon, een dertiende maand en afhankelijk van de individuele afspraken een collectieve ziektekostenverzekering, een pensioen, reiskostenvergoeding, ouderschapsverlof en verschillende ATV en vakantiedagen.
Salarissen voor Information Security Officer m/v in Amsterdam, NH Indeed.nl.
Het gemiddelde salaris voor Information Security Officer m/v in Amsterdam, NH is ongeveer 5.068. Dit is 6% boven het nationale gemiddelde. Salaris-informatie komt van 68 gegevens rechtstreeks verzameld van medewerkers, gebruikers en vacatures op Indeed gedurende de laatste 36 maanden.
IT Security Officer.
Als Security Officer bouw en onderhoud je actief relaties met alle subject matter experts op het gebied van informatiebeveiliging en stuur je functioneel leden van aan het Security projectteam. Action is een snelgroeiende internationale non-food discounter met meer dan 680 winkels in Nederland, Belgiƫ, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk en meer dan 28.000 medewerkers. Van oorsprong is ze een Nederlandse winkel en haar no-nonsens mentaliteit staat ze bekend om de lage prijzen en een divers en verrassend assortiment. Van de meer dan 5.000 artikelen die zij biedt, behoort ongeveer een derde tot het vaste assortiment. De rest van het assortiment is variabel en wisselt snel. In onze winkels vind je onder meer schoonmaakartikelen, kantoorbenodigdheden, speelgoed en textiel. Action groeit sterk qua omzet, resultaat, aantal winkels en aantal werknemers. Op de plekken waar ze zich vestigen geven ze een positieve impuls aan de economie en werkgelegenheid. Het hoofdkantoor en grootste distributiecentrum zijn gevestigd in Zwaagdijk-Oost Noord-Holland. Om de internationale expansie te ondersteunen heeft ze een distributiecentrum in Echt, Limburg en in Moissy-Cramayel, nabij Parijs in Frankrijk geopend. Deze distributiecentra bevoorraden de winkels in Belgiƫ, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en het zuidelijk deel van Nederland. Marktconform salaris o.b.v.
Wat verdient een Security Officer?
Wat verdient een Security Officer? markconform bruto jaarsalaris o.b.v. De veiligheid van de ICT dienstverlening. In de praktijk worden de volgende hoofdzaken geleverd: beveiligingsplan, risicoplan, veiligheidsorganisatie, veiligheidscontrolles, projectmanagement en veiligheidsinformatie. Voor het goed kunnen aanpakken van probleemsituaties is kennis van ICT op HBO-niveau nodig.

Contacteer ons