Meer resultaten voor cursus cyber security

cursus cyber security
Awareness cyber security Installatietechniek Avans.
Na het succesvol doorlopen van de cursus Awareness cyber security ontvangt u het certificaat Awareness cyber security van Avans. Na actieve deelname aan de Awareness cyber security cursus weet u wat het begrip cyber security inhoudt, welke risicos betrokken partijen lopen en welke dreigingen er bestaan.
Masteropleidingen Cyber Security Academy.
De module helpt studenten de sterktes en beperkingen van gangbare risciobenaderingen te bergijpen. Het tweede semester start u met twee verplichte modules Legal Perspectives on Cyber Security capita selecta juridische aspecten, en Cyber Security Economics over de relatie tussen economische theorie en praktijk en cyber security.
ICT-studenten: wat wij leren is verouderd en leidt tot problemen NOS.
Lesmateriaal uit het jaar nul is natuurlijk dramatisch, maar over security kan je prima leren zonder dat je over het nieuwste van het nieuwste beschikt." Studeer je ICT op het mbo of hbo en komt dit je bekend voor of juist helemaal niet?
ITvitae verzorgt verschillende ICT-opleidingsprogrammas voor talentvolle mensen met autisme. ITvi.
Een Cyber Security Specialist of Ethical Hacker is een computer en netwerkdeskundige die systematisch probeert een computer of netwerksysteem binnen te dringen op verzoek van de eigenaar. Het doel is het vinden van mogelijke zwakheden die een kwaadaardige hacker zou kunnen misbruiken.
Mastertrack Information Security Technology.
Om die reden is databeveiliging van steeds groter belang. Information Security Technology biedt de essentiƫle hulpmiddelen voor veilige communicatie en gegevensbescherming. Dit programma biedt je een breed overzicht van de technieken van Information Security Technology, die ook aspecten van bedrijfsactiviteiten, wetgeving en ethiek behandelt.
Gratis online cursus Internet of Things IoT Strict.
En we staan natuurlijk stil bij de security en privacy aspecten van IoT. En natuurlijk geven we je veel nieuwe inzichten en inspiratie, waarmee je je eigen IoT onderneming of project kunt starten. Je leert wat er voor nodig is om een IoT product te bouwen en hoe je daarin onderscheidend kunt zijn. Voor wie is deze MOOC? Deze cursus levert de fundamenten en praktische informatie op voor business managers, om hen snel up to speed te brengen in deze snel groeiende industrie.
Cursus Cyber Security Opleiding Cyber Security als thuisstudie NHA.
Lees hier meer over de Activity Tracker en de actievoorwaarden. Deze actie was geldig tot 21-11-19. Nu 50% korting op het lesgeld! 15 dagen gratis op proef. Start direct met de cursus. Studeer in jouw eigen tempo. Lesgeld terug als je niet slaagt.
IEC 62443: Cyber security for Industrial Automation and Control Systems.
De training is opgebouwd rondom de cyber security standaard voor Industrial Automation Control Systems, de IEC 62443-reeks. De training is geheel voorbereid op de eisen van de Europese cybersecurity-richtlijn over Netwerk en InformatieBeveiliging NIB en aankomende nationale wetgeving omtrent het binnen de organisatie aantoonbaar bezitten van cyber security kennis voor het technische domein.

Contacteer ons