Meer resultaten voor security cursus

security cursus
CS50: Introduction to Computer Science edX.
Cyber Security CSX cursus International Management Forum.
Cyber Security naar een hoger plan tillen. Deze actuele Cyber Security cursus biedt veel meer dan enkel een gedegen voorbereiding op het ISACA Cyber Security Fundamentals examen en reikt u concrete kennis, inzicht en vaardigheden aan waarmee u Cyber Security binnen uw eigen organisatie naar een hoger plan tilt.
Opleidingen en Trainingen voor Cyber Security Specialist Nationale Beroepengids.
Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Cyber Security Specialist, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl. De Security Specialist heeft minstens een HBO of WO werk en denkniveau nodig om aan het werk te kunnen gaan.
Security-cursussen voor beginner" Persoonlijke Financin, Studie en Loopbaan GoT.
Zelf heb ik de cursus gedaan in een tijd dat security een hot item werd en de buren van het bedrijf waar ik werkte security consultants waren. Die gasten reden dikke auto's, en gingen voor leuke uurtarieven bij bedrijven langs om de boel in kaart te brengen en adviezen te geven.
Security consultant Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
Als security consultant werk je nauw samen met of stuur je cyber security specialisten, software developers en hackers aan om er voor te zorgen dat software en databases goed beschermd zijn. Het uiteindelijke doel van de security consultant is het verhogen van de informatie beveiliging, op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.
Cursus Cyber Crime Security Thuiscursus.NL.
Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol cyber security specialist. Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle cyber security specialist met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied!
Awareness cyber security Installatietechniek Avans.
Na het succesvol doorlopen van de cursus Awareness cyber security ontvangt u het certificaat Awareness cyber security van Avans. Na actieve deelname aan de Awareness cyber security cursus weet u wat het begrip cyber security inhoudt, welke risicos betrokken partijen lopen en welke dreigingen er bestaan.
Course / Training: IT-Security Practitioner Security Talent.
Cursusmateriaal, examen en certificering. De Information Security Practitioner opleiding is onderdeel van het SECO-Institute Cyber Security Certification program. U ontvangt bij aanvang van de cursus het officiƫle cursusmateriaal. De Information Security Practitioner opleiding is het tweede level uit het Cyber Security Certification program.

Contacteer ons