Op zoek naar security cursus?

security cursus
IT Security NCOI Opleidingen en Trainingen.
Dagelijks is in het nieuws dat netwerken en computersystemen worden aangevallen door hackers. Hierdoor wordt enorme schade aangericht bij bedrijven, instellingen en overheden. NCOI heeft een uitgebreid aanbod van trainingen op het gebied van IT Security. Hieronder vindt u een overzicht van onze trainingen.
Opleiding tot Gecertificeerd Security Manager IT Management Group.
De functiegerichte opleiding tot Gecertificeerd Security Manager is geschikt voor toekomstige Security Managers, Security Officers en Security Specialisten die een solide opleiding willen volgens waarbij zowel aandacht is voor de theorie van de IT Security Manager als de persoonlijke competenties die van belang zijn bij de dagelijkse uitvoering van Security Management.
Cursus Cyber Crime Security Thuiscursus.NL.
Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol cyber security specialist. Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle cyber security specialist met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied!
Information Security Practitioner cursus Security Academy Nederland.
Bij de cursus zit het volgende inbegrepen.: Het SECO-Institute officiƫle cursusmateriaal. Het SECO-Institute online Information Security Practitioner examen. Examen en certificering. De Information Security Practitioner opleiding is onderdeel van het SECO-Institute Cyber Security Governance Certification program. De Information Security Practitioner opleiding is het tweede level uit het Cyber Security Certification program.
IT-Security Foundation cursus Cyber security Security Academy Nederland.
Contacturen: 14 uur twee dagen van acht uur, minus pauzes. Zelfstudie: 8 uur verspreid over de gehele cursus uitgaande van 4 uur per lesdag. Onderdeel van de Information Security certification track van het SECO-Institute. Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Security cursus, training en opleiding Vijfhart.
Home Security cursus, training en opleiding. Security cursus, training en opleiding. Aan de slag als Certified Ethical Hacker, starten met ISO 27002, jouw CISSP certificering behalen? Wij helpen je graag verder! Vijfhart verzorgt met behulp van specialisten een groot aantal praktijkgerichte security cursussen en trainingen.
Gratis online cursus beveiliging bij Security School Computable.nl.
Dat doet Security School de ene keer door een specialist over het onderwerp te laten schrijven, de andere keer kan dat gebeuren door een praktijkcase over het onderwerp. Aan het einde van ieder hoofdstuk en iedere cursus zit een kennistest over het onderwerp.
Cyber Security HAN.nl.
Hoofddocent van de cursus Cyber Security is de heer Michael Pols, Information Security Consultant bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en koninkrijksrelaties MINBZK/Logius en freelance Information Security Consultant bij The Future Group. Daarnaast zullen nog 3 andere security experts van The Future Group hun medewerking verlenen als gastdocent.

Contacteer ons