Op zoek naar security officer functieomschrijving?

security officer functieomschrijving
Jobprofile: Information Security Officer ISO Security Talent.
Ook moet je ten minste 2 jaar werkervaring hebben in een relevant beroep. Na je functie als ISO is het mogelijk door te groeien naar de functie Chief Information Security Officer CISO, mits je de juiste vaardigheden, kennis en werkervaring bezit.
Concern Information Security Officer in Den Haag Vacature LINKIT.
bedrijfshulpverlening en calamiteitenmanagement. Voor het taakgebied informatiebeveiliging maakt de Concern Information Security Officer CISO deel uit van de BIV organisatie. Je kunt voor deze opdracht ook via een tijdelijke arbeidsovereenkomst bij LINKIT aan de slag gaan. De uitstekende arbeidsvoorwaarden van LINKIT zijn gekoppeld aan je kennis en ervaringsniveau. Bij de eindklant werk je in een inspirerende omgeving waar het kennisniveau hoog is. Naast prima arbeidsvoorwaarden staat LINKIT ook voor Knowledge en Fun: we organiseren op regelmatige basis Meetups, borrels en andere IT events. We bespreken alle details graag in een persoonlijk gesprek. Reageer voor 14 februari 1100.: 36u per week. of bekijk andere events van LINKIT. Deel deze vacature met.:
Vacatures RCM Security.
Het is de ideale job die je kunt combineren met je vaste werk, studie en/of andere activiteiten. Je komt steeds in andere situaties terecht en werkt in wisselende teams. In het bezit van het diploma Event Security Officer ESO of bereid het ESO certificaat te behalen.
Bosch Group Data Security Officer DSO SmartRecruiters.
Als Data Security Officer DSO ben je verantwoordelijk voor uitvoeren en bewaken van het Security beleid van verschillende Bosch entiteiten op de locaties Breda en Etten-Leur. Het grootste deel van je tijd besteed je aan werkzaamheden op het gebied van Information Security Privacy ISP.
De data protection officer na de invoering van de AVG/GDPR CustomerTalk.
31 mei 2018 om 1000.: Je hebt het vast ook gemerkt in je digitale brievenbus: vanaf 25 mei 2018 geldt in de hele Europese Unie de Algemene verordening gegevensbescherming AVG, ook bekend als de General Data Protection Regulation GDPR. Eén van de nieuwe maatregelen van de privacy-verordening is dat sommige bedrijven een data protection officer DPO moeten aanstellen.
Vacatures functieomschrijving security officer Trovit.
Chief information security officer. Rijksoverheid Den Haag, Zuid-Holland. Chief information security officer Ministerie van Justitie en Veiligheid Functieomschrijving Het Nationaal Cyber Security Centrum NCSC ondersteunt en. 6 dagen geleden op Intermediair. Security Officer voor gerenommeerde IT dienstverlener. iSense Hilversum, Noord-Holland.
Security Officer-vacatures november 2019 Indeed.nl.
Als Information Security Officer sla je een brug tussen de klant en de bank, de systemen, processen. Gesponsord Vacature opslaan. Senior Security Officer. Nationale-Nederlanden, Nationale-Nederlanden Schade Inkomen 39., Critical skills van een Senior Security Officer. Jouw impact als Senior Security Officer bij NN.
Information Security Officer Vacatures Vacatures.nl.
Information Security Officer Architect ISO AVG. iSense Den Haag. Voor een belangrijke dienstverlener in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een information security officer. Voor een belangrijke dienstverlener. Sr Information Security Officer. Je hebt allerlei trainings en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.

Contacteer ons