Meer resultaten voor event security

event security
Security nodig? KLJ. KLJ. Zoeken. Facebook. Twitter. LinkedIn. YouTube. Instagram. Site by Wieni.
Duid minstens drie maanden voor je evenement een verantwoordelijke voor de security aan, die ook de contactpersoon en aanspreekpunt van de security zal zijn. Kiezen jullie een van deze vijf firmas, dan gaat de verantwoordelijke als volgt te werk.: Je vraagt bij KLJ de maximumprijzen van deze firma op.
Event Security-vacatures maart 2019 Indeed.com.
Toon alle Vacatures in Antwerpen stad. event security guards bij VestaGuard. Daarom zijn wij bij VestaGuard Security steeds op zoek naar gedreven en flexibele Event Security Guards om in de festivalperiode en tijdens weekends ons. podiumkunsten.be 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
SVPB Event Security Officer Supervisor.
Een praktijkbeoordelaar wordt geacht over de benodigde vakkennis te beschikken, daarom wordt tijdens de training het examenonderdeel Event security afgelegd deelnemers die in bezit zijn van het certificaat Event Security Officer zijn vrijgesteld van dit examen, omdat zij dit onderdeel al hebben behaald.
About Event Security Office.
Event security RT Security BVBA.
Onze mensen begeleiden iedereen naar de juiste parkeerplaats en verzekeren zo een vlot parkingbeheer. Het toezicht tijdens het event geeft uw bezoekers een gerust gevoel. Na het evenement zorgen we dat iedereen op een geordende en veilige manier de parking kan verlaten.
Vacatures S-Partners.
Bewakingsagent event team. S-Protection is een erkende bewakingsonderneming binnen S-Partners. Als koploper in België op het gebied van event security zorgt S-protection voor een veilig verloop van festivals, concerten, mega dance events of eender welke publieke manifestaties. Wij zijn bedreven.
G4s Event Security Nv Laken 1020 Brussel, Esplanade 77, ENTERPRISE NUMBER 0464550024. Kompass Professionnel.
TROUVER DES PROSPECTS. Accédez facilement aux informations entreprises et dirigeants du même secteur d'activité' et géographique. Voir le fichier. G4s Event Security NV. Adresses de: G4s Event Security NV. Présentation de l'entreprise' G4s Event Security NV. Mobiele en statische bewaking Event security en personenbewaking.
Scorpions Security Scorpions Security.

Contacteer ons