Zoeken naar opleiding security officer

opleiding security officer
SVPB Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties Event Security Officer Supervisor.
Event Security Officer Supervisor. U kunt zich aanmelden voor de vakkennisexamens theorie en het examenonderdeel Praktijkopdrachten ESO via MijnSVPB. Volgt u een opleiding bij een onderwijsinstelling, informeer dan eerst bij de school. Als u zich wilt aanmelden voor het examenonderdeel Basis en wetskennis ESS en Praktijkopdrachten ESS, kunt u contact opnemen via info@svpb.nl.
Certified Chief Information Security Officer C/CISO International Management Forum.
Ook interessant voor u. Meer over de opleiding.: Certified Chief Information Security Officer C/CISO. Deze 5-daagse training, incl. het C/CISO Certified Chief Information Security Officer examen van EC-council, voorziet informatiebeveiligingsmanagers van de meest effectieve tools om hun organisatie te verdedigen tegen cyberaanvallen.
Masterclass Security en Privacy NCOI Opleidingen en Trainingen.
Het vaststellen van de security baselines. Het samenspel tussen security officer, compliance officer en auditor. Algemene verordening gegevensbescherming AVG. Het implementeren van een securitybeleid. Rapporteren over informatiebeveiliging. Deze Masterclass wordt afgesloten met een essay over een praktijkgericht onderwerp. Behaalt u een voldoende, dan ontvangt u het diploma Masterclass Security en Privacy van NCOI University of Business Studies. Duur van de opleiding: 3 maanden.
Intelligent Security Vrouwelijke evenementenbeveiliger Event Security Officer.
Na deze examens gehaald te hebben kun je, na een goedkeuring van het Ministerie van Justitie, aan het werk. Je opleiding is dan nog niet helemaal voltooid, intern word je verder opgeleid tot een echte professional volgens ons Professional Leisure Security Officer training.
opleiding-security Guard Academy.
De Guard heeft vestigingen in Amsterdam, Deventer, Dordrecht en Nijmegen. Guard Academy is altijd op zoek naar aspirerende beveiligers. Daarom maken wij gebruik van persoonlijke intakegesprekken om te kijken of een opleiding tot Beveiliger MBO 2 of Event Security Officer ESO iets voor jou is.
Opleidingen havenbeveiliging Havenbeveiliging Inspectie Leefomgeving en Transport ILT.
Havenveiligheidsbeambte Port Facility Security Officer, PFSO. Nederland kent geen verplichte opleidingen voor Port Facility Security Officers. Verordening EG 725/2004 c.q. de ISPS-code geeft de wettelijke eisen waar een PFSO aan moet voldoen. De IMO heeft richtlijnen uitgevaardigd, die één en ander uitwerken: MSC.1/Circ 1188 Guidelines on training and certification for port facility security officers. De onderstaande matrix met competenties voor PFSOs Engels plaatst e.a.a. in een overzicht. Opleidingen vrijwillig voor PFSOs worden gegeven door diverse opleidingsinstituten. Daarnaast moeten beveiligers die ingeschakeld worden voor beveiliging van haventerreinen, de opleiding module Havenbeveiliging volgen, bij een door de minister van IenW erkend opleidingsinstituut.
Werken bij FacilicomAanstormend Evenementenbeveiliger opleidingstraject Vacatures Werken bij Facilicom.
Kijk dan naar de vacature Evenementen Beveiliger. Wat houdt de opleiding in.: De opleiding Event Security Officer ESO is bedoeld voor diegenen die beveiligingswerkzaamheden willen uitvoeren op evenementen, zoals popconcerten, sportevenementen en dancefeesten. De ESO opleiding leidt jou op voor het officieel erkende SVPB-certificaat.
Ship Security Officer SSO NTTA.
Ship Security Officer SSO. Conform richtlijnen van de IMO Model Course Ship Security Officer, Amerikaanse NVIC en EU Directives. De cursus bestaat uit een theoretisch deel en een praktijk deel, waarin intensief met het Ship Security Plan wordt gewerkt. Daarbij werkt de cursist met zijn/haar eigen type schip.

Contacteer ons