Meer resultaten voor kompas bhv

kompas bhv
Kompas Veiligheidsgroep B.V. ervaringen van opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
WIE ZIJN WE. De Kompas Veiligheidsgroep is sinds 2006 gevestigd in Nijmegen en betrekt een kantoorpand van ruim 450 m2 op het bedrijventerrein Kerkenbos. Wij bieden met vijftig medewerkers een compleet assortiment aan diensten en producten. Van RIE tot BHV en van Overvaltraining tot het adviseren van gemeenten met betrekking tot agressie.
BHV lesmateriaal Kompas Webshop.
Oefenpoppen en oefenmateriaal. Ook praktijkmateriaal voor de BHV en EHBO-cursus vindt u in de Kompas Webshop zoals AED-trainers en bijbehorende accessoires. Bestel ander lesmateriaal zoals lesboeken, VCA lesboeken, AED trainingselektroden, AED trainingsaccessoires en oefen reanimatiepoppen ook in de Kompas Webshop.
benVitaal: Kompas.
Kompas Veiligheidsgroep biedt sinds 2006 opleidingen aan op het gebied van bedrijfshulpverlening. Boven op de al scherpe prijs van 115, voor de BHV basiscursus en 5995, voor de BHV herhalingscursus ontvangt u als benVitaal lid 5% extra korting. Naast opleidingen biedt Kompas Veiligheidsgroep ook consultancy aan, waaronder Risico-Inventarisatie Evaluatie en ontruimingsplannen.
EHBO artikelen voordelig online. Ook voor BHV Kompas Webshop.
BHV Veiligheidsvest oranje 10st. BHV Veiligheidsvest oranje10st. Blusdeken 120, m x 120, m. Bussola blusdeken in de maat 120, m x 120, m. De SafetyPen is een nieuw reddingsmiddel voor de persoonlijke veiligheid van de zelfbewuste automobilist. Geef 9 weer.
Kompas Academy Brengt kennis en kunde samen!
Kompas Academy verzorgt instructeursopleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Na het afronden van de opleiding bent u bevoegd om als zelfstandige of binnen de organisatie waar u werkzaam bent BHV opleidingen te verzorgen. Kompas Academy is een initiatief van Kompas Veiligheidsgroep.
Kompas Veiligheidsgroep voor de BHV cursussen Manege Ruiter Bond.
Vrienden van de MRB. Compositie 5 stedenbouw b.v. Vaardigheid Springen Proeven. Selecteer een pagina. De MRB werkt samen met Kompas Veiligheidsgroep voor de BHV opleidingen. Informatie over de BHV opleidingen is beschikbaar voor de leden op ledenpagina. Meer informatie: kompasveiligheidsgroep.nl.
BHV-ers aanwezig! Kompas Zorgverlening.
Incidenten of ongevallen kunnen onverwachts voorkomen. Hiervoor is er binnen elk bedrijf en organisatie BHV aanwezig om de eerste klap op te vangen. BHV staat voor Bedrijfshulpverlening. Het team van Kompas Zorgverlening heeft in februari van dit jaar aan de jaarlijkse BHV-cursus deelgenomen.
Kompas Veiligheidsgroep Rittenregistratie Kilometerregistratie Track Trace RitAssist.
Kompas Veiligheidsgroep biedt niet alleen BHV cursussen aan. Wij onderscheiden ons verder met opleidingen in onder andere: BHV Ploegleider, VCA, EHBO, Beheerder Brandmeldercentrale, Preventiemedewerker, Crisismanagement, Omgaan met Agressie en Ontruimingsoefeningen. De deskundigen van Kompas Veiligheidsgroep hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van Risico Inventarisaties Evaluaties, Ontruimingsplannen en BHV plannen.

Contacteer ons