Meer resultaten voor cursus it security

cursus it security
Kort MBO Information security, korte MBO-opleiding LOI.
Aanmelden voor examens. Tijdens de cursus word je automatisch en op tijd geïnformeerd over deelname aan de LOI-examens: waar, wanneer en hoe laat ze worden afgenomen, hoeveel tijd je per onderdeel krijgt en hoe je je precies inschrijft. Van eventuele bijzonderheden word je eveneens op de hoogte gesteld. Diploma en vervolgopleiding. Succesvolle afronding van de opleiding geeft recht op het LOI-diploma Kort MBO Information security.
CISM, Certified Information Security Manager CAI-opleidingen.
Deze cursus is bedoeld voor de IT Security Manager, Security Officer, Security Consultant etc. die CISM gecertificeerd wil worden. De deelnemer voorbereiden op het CISM examen. Na deze opleiding heeft de deelnemer kennis, inzicht, analyse en evaluatievaardigheden omtrent managen van de informatiebeveiliging van systemen.
Cursus Security Management mastermodule Hogeschool Utrecht.
De mastermodule Security Management bestaat uit twee delen: Enterprise Security Management en Security Architecture. Je verdiept je kennis op het gebied van beveiligingsmaatregelen en krijgt inzicht in de rol van de security manager als adviseur van het management. De volgende onderwerpen komen aan bod.:
Cyber Security HAN.nl.
Hoofddocent van de cursus Cyber Security is de heer Michael Pols, Information Security Consultant bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en koninkrijksrelaties MINBZK/Logius en freelance Information Security Consultant bij The Future Group. Daarnaast zullen nog 3 andere security experts van The Future Group hun medewerking verlenen als gastdocent.
IT Security trainingen Tailor iT Training Uw partner in trainingen.
Cloud Security Audit and Compliance CSAC. Na het volgen van deze training kunt u kort samengevat compliance issues voorkomen door cloud oplossingen veilig te laten implementeren. De schriftelijke CRISC cursus bestaat uit 9 lessen en behandelt de 5 domeinen van CRISC in theorie en in de praktijk. Deze cursus over IT Risk Management gaat verder en dieper en is breder dan.
IT Security Trainingen Thuis-Opleiding.nl Interessante Thuisstudies, HBO Thuis opleidingen, Cursussen, Talencursussen en meer!
Volg nu een van deze vele mooie Thuis Trainingen en Opleidingen op het gebied van IT Security en word een IT Security expert! Welke thuisaanbieder kies jij? Alleen door prijzen en de kwaliteit te vergelijken weten we wat het beste is voor je per cursus / opleiding of taalpakket!
Cybersecurity specialist Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
Ander werkzaamheden bestaan uit het er voor zorgen dat de juiste beveiliging aanwezig is om digitale bestanden en essentiële elektronische infrastructuur af te schermen. Maar ook adequaat reageren op gaten in computerbeveiliging en op virussen. Een cybersecurity specialist wordt soms ook online security specialist genoemd.
IT-Security Foundation cursus Cyber security Security Academy Nederland.
Hierbij is het wenselijk dat u een aantal basisbegrippen omtrent IT kent. Denk hierbij aan ip-adres, netwerk etc. Verder is er geen voorkennis nodig om aan een foundation-level cursus deel te nemen. U ontvangt bij aanvang van de cursus het officiële SECO-Institute cursusmateriaal via onze portal. Het cursusmateriaal is Engelstalig en de voertaal tijdens de opleiding is Nederlands. Wanneer er een boek is inbegrepen bij het cursusmateriaal ontvangt u deze op de eerste lesdag. Bij de cursus zit het volgende inbegrepen.: Het SECO-Institute officiële cursusmateriaal. Een gratis aan te vragen S-ITSF" digitale badge bij SECO-Institute wanneer u slaagt voor het examen meer informatie. Bij de cursus zit het volgende niet inbegrepen.: Het SECO-Institute online Ethical Hacking Foundation examen. Examen en certificering. De IT-Security Foundation opleiding is onderdeel van het SECO-Institute Cyber Security Governance Certification program.

Contacteer ons