Op zoek naar beveiliger 2?

beveiliger 2
Opleidingen Hofstad Security.
De lessen worden gegeven door een ervaren docent, waardoor optimale kennisoverdracht wordt gewaarborgd. Voorafgaand aan het praktijkexamen worden er ook examentrainingen verzorgd. Zodra u geslaagd bent voor alle onderdelen ontvangt u: Het diploma Beveiliger 2 en het MBO-diploma Beveiliger, uitgereikt door onze samenwerkingspartner het VBOT.
Beveiliger II opleiding NTCB.nl.
Pre-M X-ray test. MBO Beveiliger 2 opleiding. De afgelopen jaren heeft de beveiligingsbranche een enorme ontwikkeling doorgemaakt en beveiliging is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ook de eisen die vandaag de dag aan de beveiliger gesteld worden zijn veel strenger geworden.
Justis Opleidingseisen.
Beveiligers moeten in het bezit zijn van een diploma Beveiliger van de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties SVPB of van een diploma dat daaraan is gelijkgesteld. Welke diplomas dat zijn, staat omschreven in de Regeling particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus.
Beveiliger BOL/2 ROC van Twente.
Leerweg / Niveau BOL / 2. Duur 2 jaar. Lesgeld 1.168, per schooljaar. Overige kosten Toelichting zie Wat kost de opleiding? Leslocatie Wethouder Beversstraat 165, Enschede. meer over de opleiding. Lessen en stages. Tijdens de opleiding is er veel aandacht voor de praktijk. Je loopt dus veel stage. Je gaat dan met een ervaren beveiliger op pad.
Noorderpoort Beveiliger 25407.
Studeren bij Noorderpoort. Home Mbo opleidingen Veiligheid en sport Beveiliger 25407. Beveiliger Niveau 2. Door jouw werk als beveiliger draag je bij aan de veiligheid van mens en omgeving. Jij treedt op bij incidenten, voert ingangscontroles uit en surveilleert op straat of bij evenementen.
Opleiding Beveiliger MBO 2 DS Beveiliging.
Wil je als beveiliger gaan werken, dan heb je minimaal Beveiliger MBO 2 nodig. Deze opleiding bereid je voor op het werken als beveiliger in verschillende vakgebieden. Hier kan gedacht worden aan objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, winkelsurveillance, geld en waarde transport enz.
Beveiliger 2 Opleiding GDJ Security GDJ Security.
Daarmee vergroten wij jouw kans op een prima carrière binnen GDJ Security of op de arbeidsmarkt. Ook is het mogelijk om na het behalen van je diploma van de opleiding Beveiliger 2 door te stromen naar de opleiding Beveiliger niveau 3, of je nader te.
Beveiliger opleiding Volg onze opleiding met baangarantie!
Dus ben je nog geen beveiliger maar wil je dit wel graag worden? Volg dan onze beveiliger opleiding! Als je de opleiding succesvol hebt afgerond, ben je in het bezit van een erkend mbo-diploma op niveau 2 als gediplomeerd beveiliger én krijg je een baan aangeboden als winkelbeveiliger bij MAATbeveiliging.

Contacteer ons